ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ

Το κατάστημα ralliskosmima.gr παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής/αντικατάστασης είτε επειδή ο καταναλωτής έχει παραλάβει ελλατωματικά ή λανθασμένα από την παραγγελία προϊόντα είτε επειδή άλλαξε γνώμη.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αντικατάσταση ή την επιδιόρθωση προϊόντος χωρίς επιβάρυνση για τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Εάν έχει παραλάβει λανθασμένο προϊόν, κακής ή ελαττωματικής ποιότητας, σε κατεστραμένη συσκευασία από την μεταφορά.
  • Εάν έχει παραλάβει προϊόν που δεν συμφωνεί με την παραγγελία, εφόσον δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Εφόσον ο καταναλωτής επικοινωνήσει με το κατάστημά μας εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος στο τηλέφωνο23311-21361 ή στο mail info@ralliskosmima.gr, προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με την ίδια εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία έγινε η παραλαβή και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, στην συσκευασία του και με όλα τα πρωτότυπα εγγραφα που το συνόδευαν (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κ.α.).

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης αναιτιολογήτως εφόσον:

  • Το προϊόν δεν είναι από ειδική ή εξατομικευμένη παραγγελία.
  • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί πέραν της δοκιμής ή τροποποιηθεί.

Εφόσον πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, στην συσκευασία του και με όλα τα πρωτότυπα εγγραφα που το συνόδευαν (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κ.α.). Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με την ίδια εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία το παρέλαβαν και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης ο καταναλωτής θα πρέπει πρώτα να έχει επικοινωνήσει με την εταιρία μας στο τηλέφωνο 23311-21361 ή στο mail info@ralliskosmima.gr. Η Ralliskosmima δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.