ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τις παραγγελίες που δεχόμαστε εώς τις 12.00 π.μ. τις επεξεργαζόμαστε την ίδια μέρα. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε συνεργασία με εταιρία ταχυμεταφορών Courier. Οι παραδόσεις γίνονται από τις 09:00 έως τις 17:00.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μπορεί να διαφοροποιηθεί για τις δυσπρόσιτες περιοχές καθώς και για τα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο. Επίσης, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και κυρίως τους χειμερινούς μήνες ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις (π.χ. απαγορευτικό απόπλου πλοίων ή προβλήματα στο οδικό δίκτυο).

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παρέχουμε δωρεάν έξοδα αποστολής προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και για όλες τις παραγγελίες ανεξάρτητα από το συνολικό τους ποσό.

 

ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

​Αν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, υπάρχει επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία 5€. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, πατήστε εδω.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Δύναται επίσης η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας στη Βέροια στη οδό Προφήτου Ηλία 12. Εάν επιλέξετε την απευθείας παραλαβή από το κατάστημά μας υπάρχει και η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της.